Dizajn i prototip hardvera ugnežđenih sistema.

Kompletan paket usluga za uspeh vašeg poslovanja.

Softverski razvoj za ugnežđene sisteme, veb i mobilne tehnologije.

Čime se bavimo?

Bavimo se razvojom inteligentnih softverskih i hardverskih rešenja za industrijske i profesionalne aplikacije. Naša osnovna delatnost je dizajniranje i izgradnja kompletnih sofverskih i hardverskih rešenja od početka. Mobilni softver, hardver, bežične komunikacije su naša stručnost. Takođe možemo da inoviramo i obnovimo vaše postojeće sisteme kako bi ih učinili modernijima, sa boljim performansama i skalabilnošću i ukupno sigurnijima za budućnost. Na osnovu vaših zahteva, za naša rešenja implementiramo kompatibilan interfejs i integraciju spoljnih sistema.

Naša stručnost

Ugnežđeni sistemi

Razvoj ugnežđenih sistema, dizajn i izgradnja hardvera, softvera i firmvera. BSP-ploče od čistog metala, podrška za programiranje u Linux i Android platformama.

Veb aplikacije

Razvoj backenda, frontenda i baza podataka. Mi kreiramo efikasne i skalabilne veb aplikacije sa modernim responsive korisničkim interfejsom, kompletno prilagođenim potrebama vašeg poslovanja.

Mobilne aplikacije

Nativne iOS i Android mobilne aplikacije. Dizajniramo i isporučujemo prilagođene aplikacije sa najboljim performansama, sigurnošću i interaktivnošću za Apple iOS i Android mobilne telefone i tablete.

Kontaktiraj Nas

VESTI U TRENDU

Najnoviji Blogovi i Postovi